Rag doll

rag doll

Ragdollens personlighet och utveckling. Ragdollen är lugn katt som är hängiven sin ägare och många tycker de är väldigt hundlika. Den är kelig och tycker om att bli ompysslad. Skötseln är enkel. Den täta långa pälsen är mycket lättskött och ligger efter kroppen och ”skiktar” sig något när katten rör sig. En ragdoll trivs bra i. Ragdoll är en katt som på kort tid blivit mycket populär i Sverige och det är kanske inte så konstigt eftersom den passar bra som innekatt och har ett hundlikt beteende. Ragdolls har funnits i Sverige sedan och på denna relativt korta tid har den seglat upp på 4:de plats på Sveraks i-topp. Bara det säger en del om. Nästan alla som funderat på att skaffa katt har någon gång tänkt tanken att en Ragdoll kanske kunde vara en katt att äga. Väldigt många tycker att Radgoll katter är otroligt vackra och deras utseende får dem att se väldigt snälla ut vilket tilltalar väldigt många. Skaffa ragdoll katt Passar rasen Ragdoll för mig? Alla kattraser är.

Rag doll Video

SUMMONERS WAR : Halphas SOLO ToA 93 Ragdoll Stage Sist kommer färgen på svansen. Ragdollen är en perfekt innekatt, på grund av sitt lugna och tillgivna sätt. De djupblå ögonen är stora och ovala. Hakan ska vara markerad. Vi blir allt fler i Sverige acquisition har möjlighet att njuta av underbara Ragdolls!

Rag doll - Sverige lyckas

Ragdollens personlighet och utveckling Ragdollen är lugn katt som är hängiven sin ägare och många tycker de är väldigt hundlika. Som en trasdocka; ledlös och utan känsla för smärta — det är en skröna om ragdollen och den är fullständigt felaktigt! Skicka en kommentar Avbryt svar E-postadressen publiceras inte. Kommer och möter dig vid dörren när du kommer hem. Aveln delades efter detta upp i två olika sidor — darkside med Blackie och Buckwheat som urföräldrar och lightside med Fugianna och Daddy Warbucks som urföräldrar. Med mellan 60 och 65 miljoner luktceller har katten ett fantastiskt luktsinne, medan dess känsla för smak inte är lika välutvecklad.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *