Laxå pellets

laxå pellets

Laxå pellets, Röfors. gillar. Laxå Pellets bildades och är en av Sveriges större producenter av bränslepellets, med en tillverkningsvolym på Laxå pellets. likes. Laxå Pellets bildades och är en av Sveriges större producenter av bränslepellets, med en tillverkningsvolym på 95 ton/år. Välkommen till Laxå Pellets. Vi kan skryta med en av marknadens bästa pellets. Att förädla sågspån till ett miljövänligt och effektivt biobränsle är ingen lätt sak.

Laxå pellets - ocks hamnat

Men ring kundtjänst på - så kanske vi kan hitta en annan bra lösning. När du klickat på "Ja, jag har glömt mitt lösenord" skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du kan gå vidare för att byta lösenord. Nu har du möjlighet att delbetala på upp till 3 eller 6 månader vid beställning. Laxå Pellets säljer också en ökande andel av tillverkningen på export till Danmark. Skriv in den e-post som används vid inloggning.

Laxå pellets - sprk:

Upprätta ett JulaPro-konto genom att registrera organisationen till JulaPro. Lyssna på vår senaste radioreklam Titta gärna under Pelletstips och Aktuellt för att ta del av våra råd och nyheter. Den levereras till kund i bulkbil eller i säckar på pall. Vänligen kontrollera dina uppgifter eller försök igen om en liten stund. Beställ nedan eller ring laxå pellets Innehåller bara pressad gran och tall - en ren naturprodukt - inga tillsatser. Produkten kan endast köpas i våra varuhus. Det rekordlåga oljepriset gör också att fler industrikunder avvaktar med bakpulver konvertera till bioenergi, trots att reduktionen för koldioxidskatt för tillverkande industri håller på att fasas ut och ska försvinna helt Pellets ska vara tät, fast och solid. Tall och granspån monia sjöström alltid separat tills det pressas ihop och blir pellets. Kontakta vår kundtjänst på

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *