Båtvärmare

båtvärmare

Båtvärmare. Marknadsöversikt och tips för val, installation, användning. 1. Möjligheter. Erfarenheter. Rekommendationer. En varm, torr båt är trivsam även i ruggigt väder, medan en kall, och fuktig kan vara otrivsam mitt i sommaren (med de somrar vi har ibland). En förutsättning att få familjen med på sjön kan många gånger. Värme ombord kan man få på många sätt. Värmaren kan vara vattenburen eller av varmluftstyp. Det finns också värmare som går att koppla till spritkök eller värmare som ser ut som en hink och eldas med T-blå. Värmare kan också drivas av gasol. Gemensamt för dem alla är att man vill att de ska fungera. Transportstyrelsen varnar för en typ av båtvärmare av fabrikat Wallas. Så här står det i Transportstyrelsens pressrelease: Produkt: Dierslvärmare för båta.

Båtvärmare - Pop tjnst

Det är ju intressant att de som jobbar på Transportstyrelsen inte kan stava till diesel. Manöverpanel Den nya, eleganta och lättanvända manöverpanelen har en rad manöver- och kontrollfunktioner. Den varma luften värmer fort salongen och hytterna. Wallas 22 Dt är en finsk varmluftsvärmare. Enligt anvisning ska det vara cirka 25 mm, men vi nöjde oss med 20 mm. Här finns en länk där man får hjälp med valet av storlek på värmare till sin båt.

Båtvärmare - LTE och

Kontakta oss om ni har problem med er värmare eller behöver reservdelar: Vid vår montering blev de knappt 2,5 meter långa. Sedan tar arbete som vanligt betydligt längre tid än man tänkt sig. Den ersätter den 30 år gamla Webastovärmaren. Räddade från Swan båtvärmare

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *