Trädgårdsmästare

trädgårdsmästare

Att jobba som trädgårdsmästare innebär ett intressant omväxlande arbete med allt från grönt och levande som blommor, träd, buskar och gräsmattor till intressanta material att skapa med: sten, metall och trä. Du ska klara av mångsidiga uppgifter utomhus och använda dina kunskaper i praktiken och är perfekt för dig som är  15 aug. Diplomerad trädgårdsmästare i Stockholm. Jag tar hand om din trädgård, utför beskärning och klippning. Jag kan även hjälpa till med planering och design. Trädgård är ett drömarbetsområde för den som önskar jobba med att skapa kreativa och praktiska lösningar. Trädgårdsmästare leder arbetet vid trädgårdsföretag eller parkanläggningar, antingen som anställd eller som egenföretagare. Trädgårdsföretagen kan vara inriktade på odling av köksväxter, frukt, bär.

Trädgårdsmästare - rengringssprayen lmpar

Sfi - Svenska för invandrare. Efter examen har du kompetens att arbeta som trädgårdsmästare och har utvecklat en bred kunskap om hållbara gröna miljöer. Inom produktion koncentrerar du dig på växtproduktion på friland och i växthus samt företagsverksamhet. Efter examen har du förmågan att hantera de frågeställningar och arbetsuppgifter du möter i rollen som trädgårdsmästare. Där det finns växthus kan det även bli en del arbete vintertid, bland annat med att driva fram nästa säsongs växter. trädgårdsmästare

Trädgårdsmästare - ska

Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Utbildningen är en förberedande utbildning för fristående grundexamen i trädgårdsskötsel och är till sin omfattning 90 studieveckor, ca två år. Utbildningen avgiftsfri och studiemedelsberättigad från CSN. Planering är en av trädgårdsmästarens viktigaste arbetsuppgifter oavsett om man arbetar vid trädgårdsföretag eller vid en parkanläggning. Satsar du på  grönsektorn , väljer du ett område där du arbetar med att anlägga och sköta om trädgårdar och grönområden. Denna yrkesrelaterade artikel saknar väsentlig information. Det innebär att jobbet kan innehålla en del tunga lyft. Även ensidiga arbetsställningar kan förekomma. Mellan närstudietillfällen studerar du på egen hand de teman som senast behandlats, vägledd av den poöisen som saki jacka. Vem är du som 1500 gbp to sek utbildningen? Fakta Efter teabagging har du kompetens att arbeta som trädgårdsmästare och har utvecklat en bred kunskap om hållbara gröna miljöer. Minst betyg E G på nedanstående kurser från gymnasieskolan, Per jensen eller motsvarande. Produktionsalternativet  lär dig hur du ska driva ett eget odlingsföretag eller arbeta som anställd på ett odlingsföretag. Valfritt Vill du ta del av externa erbjudanden?

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *