Kochblume

kochblume

Köp Kochblume hos Åhlens, vi finns över hela Sverige och har ett brett sortiment av Kochblume produkter. Lock med överkokningsskydd. Kochblume är innovativ tysk design i högsta kvalitet. Kochblume erbjuder smarta universallock, som passar de flesta grytstorlekar. De fungerar inte på grytor och kastruller med hällpip, då locket ska sitta tätt på sidorna. Designen fungerar såhär: när grytan kokar så öppnar sig kronbladen på grund av ångtrycket och släpper. kochblume

Kochblume - juli 2012

Mamma påstår att denna produkt är det bästa som någonsin tillverkats, alla kategorier. Vi är jättenöjda och har rekommenderat den till släkt och vänner. Fungerar utmärkt, en himla smart grej som alla borde ha i köket! Den valda varianten finns just nu inte på lager. Försöker lära min sambo att ta steget att lära sig.

Kochblume - vnster

Kochblume Äntligen är det slut med grytor som kokar över. En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Har köpt ett tidigare som fungerar kanonbra vill inte vara utan det utan köpte ett till stugan också. Varför har jag inte köpt en sådan här tidigare?! Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Har redan en egen hylla i köket! Everdure by Kallender Blumenthal. Deg bunken är på nästan 4 liter full. Ett bra presenttips till barnfamiljer som alltid har något som riskerar att kokaöver på spisen. Recension av Kochblume rinkeby folkets hus Kommer att med överkokningsskydd, Grön. Jag avskyr att behöva konstant övervaka det som står på spisen, för att inte tala om att städa och diska när det kokar över. Recension av Kochblume - Lock med överkokningsskydd, Grå.

Comments (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *